EXPERT
NAUTIC
0722 28 55 77       0722 89 28 07
Tratarea barcii cu vopsea anti-vegetativa

Copyright 2007 - Expert Nautic
Alegerea Anti-vegetativului care sa se potriveasca nevoilor dvs.
      Severitatea vegetatiei marine poate varia in mod dramatic dependent de temperatura, salinitatea apei, fluxul de apa, momentul din an si cantitatea de lumina solara. Pentru a va face alegerea mai usoara, anti-vegetativele SeaJet sunt proiectate pentru a face fata unui spectru larg de vegetatie marina.
      Avem 3 tipuri de produse:


    - Anti-vegetativ cu auto-lustruire - alegere normala.

      Aceasta include SeaJet 033 Shogun, SeaJet 039 Platinum, SeaJet 034 Emperor, SeaJet 031 Samurai Anti-fouling. Asteptati-va la inalta performanta deoarece suprafata se rodeaza in mod constant, ceea ce expune compusii activi proaspeti (numiti biocide) pentru a descuraja orice vegetatie sa se fixeze. Este ideal pentru yachturi si barci cu motor pana la 40 noduri. Acest mecanism de lustruire permite anti-vegetativului SeaJet sa dureze 2 ani sau mai mult in conditii normale. Doar o spalare cu inalta presiune pentru a le reinvia. SeaJet 039 Platinum asigura un salt in performanta, chiar comparativ cu SeaJet 033 Shogun. El este datorat unei recent patentate tehnologii cu rasina, care face mecanismul de auto-lustruire atat de previzibil in timp incat putem aplica SeaJet 039 Platinum pentru a proteja 3 ani sau mai mult. Folosim de asemenea ultima generatie de biocide pentru a realiza performanta maxima impotriva tuturor tipurilor de vegetatie de carena.


   - Anti-vegetativ dur - alegerea bugetului.

     Acesta include SeaJet 035 Hard Racing si SeaJet 037 Coastal Anti-fouling. Aceste produse nu se lustruiesc sau erodeaza. In schimb biocidul se filtreaza in afara, ca apa printr-un burete. Asteptati-va la performante moderate si un pret mai economic. Consistenta lor mai dura le fac potrivite pentru cheurile care se usuca. Recomandam acoperirea anuala. SeaJet 035 si 037 sunt potrivite pentru yachturi si barci cu motor pana la 70 noduri.


   - Acoperiri cu degajare vegetatie de carena - alegerea participantului la curse, prietenoasa cu mediu.

     Aceasta include acoperirile SeaJet Speed si SeaJet Peller Clean. Aceastea nu sunt anti-vegetative dar merg datorita suprafetei lor alunecoase, neaderente, care se curata datorita vitezei barcii.
Mazga se poate fixa, dar este usor curatata si indepartata cu un burete. SeaJet Speed este potrivita pentru yachturi si barci cu motor pana la 30 noduri. Suprafata ultra neteda poate chiar ajuta sa se reduca rezistenta apei si sa creasca viteza prin apa. Asteptati-va la inalta performanta si curatire usoara.